Chiftele Italiene Make-Ahead
Reteta face-Ahead chiftele italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 30 minute. O porție conține 42 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 31 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, pesmet, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Chiftele Make-Ahead, Faceți Chiftele Congelate Înainte, și Chiftele crockpot, ambalate în legume.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc.
Se amestecă carnea de vită măcinată, ceapa, pesmetul, laptele, oul, sarea și piperul. Formați amestecul în treizeci de bile de 1 inch.
Așezați într-o tigaie dreptunghiulară unsă, 13x9x2 inci.
Coaceți descoperit aproximativ 15 minute sau până când nu mai este roz în centru și sucul este limpede. (Pentru a servi imediat, continuați conform instrucțiunilor din pasul 5-cu excepția scăderii timpului de fierbere la 15 minute.)
Așezați chiftelele pe foaia de cookie-uri fără grăsime. Congelați descoperit aproximativ 20 de minute sau până când este ferm.
Așezați chiftelele parțial congelate într-o pungă de plastic grea sau într-un recipient congelator. Sigilați, etichetați și înghețați nu mai mult de 3 luni.
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, amestecați sosul de chili, apa, sosul de paste și muștarul într-o cratiță de 2 litri.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 20 de minute sau până când chiftelele sunt fierbinți.