Chiftele Italiene
Chiftele italiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 332 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. Un amestec de legături scoase din carcasă, ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 28%. Încercați Chiftele Italiene, Mama ' s Italiană chiftele, și Cele Mai Bune Chiftele Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Într-un castron mare, combinați oul, pesmetul, parmezanul ras KRAFT, laptele și ceapa.
Scoateți cârnații din carcase.
Adăugați cârnați în amestecul de pesmet și amestecați bine.
Formați în 20 de chifteluțe; aranjați pe o tigaie superficială.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când chiftelele sunt gătite (160F).
Serviți cu sosul și spaghetele preferate.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în VinePair ' s Top 50 din 2018culoare roșie rubinie intensă, cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.