Chiftele Grecești

Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți chiftele grecești acasă. Această rețetă servește 20 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 103 calorii. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Această rețetă este plăcută de 193 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, usturoi, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum "Chiftele" de vinete grecești cu sos de roșii grecești, Chiftele Grecești, și Chiftele Grecești.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică la foc mediu și adăugați ulei, usturoi tocat, ardei iute și șalotă și gătiți timp de 1 minut, apoi lăsați să se răcească.
Faceți amestec de chiftele: între timp, sfărâmați mielul într-un castron mare. Împrăștiați uniform carnea de porc sărată (sau slănina), coaja de portocală și menta peste miel și condimentați cu piper.
Presărați amestecul de usturoi răcit peste miel. Se amestecă ușor până se combină
Transferați pe o farfurie sau o foaie.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu spre mediu. Lucrând în loturi, dacă este necesar, pentru a preveni aglomerarea, gătiți chiftele pe toate părțile până se rumenesc și se fierb, 8 până la 10 minute.
Serviți cald cu scobitori sau frigarui cu iaurt grecesc.