Chiftele Glazurate Sărate
Chiftele glazurate sărate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal crisco, sos Worcestershire, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chiftele Sărate, Chiftele Dulci Și Sărate, și Chiftele sărate ale lui Starr.
Instrucțiuni
Combinați primele opt ingrediente, amestecând bine; formați în 36 de chiftele de un inch.
Gatiti in ulei la foc mediu timp de 10 pana la 15 minute sau pana se rumeneste.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Combinați jeleul de struguri și sosul de chili într-o tigaie mare. Gatiti la foc mediu, amestecand pana se combina bine, aproximativ 3 minute.
Așezați chiftelele fierte sau dezghețate într-un singur strat în tigaie acoperind fiecare chiftelă uniform cu sos. Capac; se fierbe 10 minute amestecând ocazional, până când sosul este Bulbuc și chiftelele sunt încălzite.
Transferați chiftelele glazurate într-un vas de frecare sau într-un aragaz lent.
Se servește cu scobitori cu volane.