Chiftele "Fără Carne"
Această rețetă face 24 de porții cu 69 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, sos de soia, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se fac chiftele fără carne, Chiftele Fără Carne De Fasole Neagră, și Chiftele fără carne cu brânză cu Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți sau pulverizați tigaia de 15x10x1 inch.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele. Formați amestecul în bile de 24 (1 1/2 inch).
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.