Chiftele Florentine
Chiftele Florentine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 332 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine condimentate, oregano, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Chiftele Florentine cu Mac și brânză și cârnați de pui prăjiți, Ou Florentin, și Paste Florentine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în 32 de bile.
Așezați chiftelele pe un suport uns într-o tigaie superficială.
Se coace, neacoperit, la 400 cm.timp de 24-28 minute sau pana nu mai este roz.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Salvați jumătate din chiftele pentru stroganoff Italian (rețetă și în Căutătorul de rețete) sau salvați pentru o altă utilizare. Într-o cratiță mare, încălziți sosul de spaghete; adăugați chiftelele rămase.