Chiftele dulci și acrișoare (Suan T'ien Niu Jou Po Lo La Tzu)

Chiftele dulci și acrișoare (Suan T'ien Niu Jou Po Lo La Tzu) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru 1,08 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 363 de calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 16 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați oțet distilat, amidon de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de lingură de 47%, acest fel de mâncare este solid. Carnea de porc dulce-acrișoară (Wu Lo Yuk, Ku Lu Jou), varza iute-acrișoară (suan La Bai Cai) și supa cu tăiței din sticlă fierbinte și acrișoară Chongqing (Suan La Fen) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați carnea de vită, oul, amidonul de porumb, sarea, ceapa tăiată cubulețe și piperul. Formați chiftele de 1 inch; cam 2
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți chiftelele; scurgeți grăsimea și lăsați deoparte.
Încinge uleiul într-o cratiță mare la foc mic.
Se toarnă sucul de ananas și se fierbe câteva minute.
Într-un castron mic, combina cele 3 linguri de amidon de porumb, sos de soia, oțet și apă. Se amestecă până se omogenizează și se toarnă în sucul de ananas.
Se adauga zaharul si se fierbe pana se ingroasa, amestecand continuu.
Puneți chiftelele, bucățile de ananas, ardeiul verde, morcovul și ceapa în amestecul de sos.