Chiftele dulci și acrișoare

Chiftele dulci și acrișoare
Chiftele acrișoare, dulci, durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 1,04 USD per porție. O porție conține 274 de calorii, 7 g de proteine și 11 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână sos dulce-acrișor, cârnați de porc în vrac, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Chiftele dulci și acri (Chifteluțe orientale), Chifteluțe (Chifteluțe) și Chifteluțe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați sosul chili, sosul dulce-acrișor, ananasul și zahărul brun; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crocant De Orez Cu Aromă De CiocolatăCereale Crocant De Orez Cu Aromă De Ciocolată
10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ 1 3/4 De Lire Sterline)10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ 1 3/4 De Lire Sterline)
Pudră De Gelatină De LămâiePudră De Gelatină De Lămâie
Ouă Fierte Tari, Decojite și Tocate FinOuă Fierte Tari, Decojite și Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr
2
Între timp, într-un castron mare, combinați oul, firimiturile de biscuiți, ienibaharul și nucșoara. Se sfărâmă cârnații peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1 inch. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Bomboane Butterfinger , TocatBaton De Bomboane Butterfinger , Tocat
IenibaharIenibahar
Biscuiti Calzi Cu Praf De CoptBiscuiti Calzi Cu Praf De Copt
Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®
Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău FriptCarne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript
Echipamente pe care le vei folosi
(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)
3
Se prăjesc chiftele la 4-5 inchi de la căldură timp de 6-8 minute sau până când un termometru arată 160°, se scurg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Adăugați piper verde și chiftele la sos. Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti Zdrobiti Cu Aroma De Unt1-1/2 Cani De Biscuiti Zdrobiti Cu Aroma De Unt
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ouă Fierte Tari, Decojite și Tocate FinOuă Fierte Tari, Decojite și Tocate Fin

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista