Chiftele Din Carne De Vită Jamaicană

Chiftele Din Carne De Vită Jamaicană
Nevoie de o curs principal fără lactate? Chiftelele de vită jamaicane ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 649 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scurtare, făină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele Din Carne De Vită Jamaicană, Chiftele Din Carne De Vită Jamaicană, și Patties Jamaican; carne de vită, pui sau miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Într-un castron mare, combinați făina, 1 1/2 lingurițe de pudră de curry și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Tăiați în 1/4 cană margarină și scurtați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă în apă până când amestecul formează o bilă. Formați aluatul într-un buștean și tăiați-l în 10 secțiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MargarinăMargarină
AluatAluat
ApăApă
3
Rulați fiecare secțiune într-un cerc de șase inci (aproximativ 1/8 inch grosime). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Topiți margarina într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se sotează ceapa până devine moale și translucidă. Se amestecă carnea de vită măcinată. Condimentează cu 1 linguriță pudră de curry, cimbru, 1 linguriță sare și piper. Gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste uniform, amestecand continuu. Se amestecă bulionul de vită și firimiturile de pâine. Se fierbe până se absoarbe lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pudră De CurryPudră De Curry
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Bulion De VităBulion De Vită
PiperPiper
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
6
Se ia de pe foc.
7
Lingurați cantități egale de umplutură în fiecare cerc de patiserie. Îndoiți și apăsați marginile împreună, făcând o jumătate de cerc. Folosiți o furculiță pentru a apăsa marginile și periați partea superioară a fiecărui tort cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista