Chiftele De Susan-Soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de susan-soia. Această rețetă face 4 porții cu 348 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pastă de chile, filet măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Chiftele De Susan Din Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați carne de vită; amestecați ușor pentru a combina. Cu mâinile umede, formați amestecul de carne de vită în chiftele de 20 (1 1/2 inch).
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din chiftele în tigaie; gătiți 4 minute, transformându-vă în chiftele maronii pe toate părțile. Aranjați chiftelele rumenite într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu chiftele rămase.
Coaceți chiftele la 400 timp de 7 minute sau până când ați terminat.