Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele de susan-soia. Această rețetă face 4 porții cu 348 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pastă de chile, filet măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Chiftele De Susan Din Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați carne de vită; amestecați ușor pentru a combina. Cu mâinile umede, formați amestecul de carne de vită în chiftele de 20 (1 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Carne De Vită
4
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați jumătate din chiftele în tigaie; gătiți 4 minute, transformându-vă în chiftele maronii pe toate părțile. Aranjați chiftelele rumenite într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu chiftele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Chiftele
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți chiftele la 400 timp de 7 minute sau până când ați terminat.