Chiftele de pui cu busuioc cu sos Ponzu

Chiftele de pui de busuioc cu sos Ponzu necesită aproximativ 19 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 180 de calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, suc de lămâie, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sătura de pui cu sos Ponzu, Chiftele de spaghete și sos de roșii-busuioc, și Chiftele Cu Brânză Cu Sos De Roșii De Busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti chiftele, combinați primele 9 ingrediente într-un castron mare; formați amestecul în chiftele de 16 (1 1/2 inch).
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 8 chiftele în tigaie și gătiți timp de 6 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Scoateți chiftelele din tigaie și aranjați-le pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de 8 chiftele.
Coaceți la 425 timp de 7 minute sau până când ați terminat.
Pentru a pregăti sosul, combinați sosul de soia, frunzele de busuioc, ceapa verde, sucurile, 1 1/2 lingurițe de apă, mirin și ardeiul roșu într-un castron mic.
Serviți sosul cu chiftele.
Garnisiți cu frunze de busuioc și ceapă verde tocată suplimentară, dacă doriți.