Chiftele de porc cu usturoi și ienibahar

Chiftele de porc cu usturoi și ienibahar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 356 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.96 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, pătrunjel, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele finlandeze cu ienibahar, smântână și Lingonberries, Chiftele de porc prăjite cu ciuperci de usturoi, și Chiftele asiatice de porc cu sos de scufundare cu usturoi de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti chiftele, combinați dovleceii și 1/2 linguriță de sare într-o strecurătoare; lasa sa stea 30 de minute. Strângeți umezeala din dovlecei.
Combinați dovleceii, 1/2 linguriță sare, pesmetul uscat și următoarele 8 Ingrediente (pesmetul uscat prin 2 căței de usturoi). Formați amestecul de porc în chiftele de 24 (1 inch).
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele; gatiti 6 minute sau pana cand se face, intorcandu-se la maro toate laturile.
Pentru a pregăti sosul, scurgeți 1 cutie de roșii; aruncați lichidul.
Încălziți o cratiță medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați ceapa și morcovul; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați ardei roșu și 2 căței de usturoi; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă roșiile scurse, roșiile nedrenate, vinul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru.
Așezați jumătate din amestecul de roșii în robotul de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Puneți amestecul de roșii purificate într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de roșii rămas. Întoarceți amestecul de roșii purificate în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 25 de minute.
Adăugați chiftele și 1 lingură de oregano în tigaie și gătiți timp de 5 minute sau până se încălzește bine.
Se presară cu 1 lingură de pătrunjel.