Chiftele de orez curcan-iasomie cu Baby Bok Choy

Chiftele de orez curcan-iasomie cu Baby Bok Choy
Chiftele de orez curcan-iasomie cu Baby Bok Choy este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 212 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă verde, ulei vegetal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bok Choy și supă de tăiței de orez cu chiftele de curcan, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti chiftele, aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică. Se amestecă orezul de iasomie; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgere; rece.
3
Combinați orezul, pesmetul și următoarele 6 ingrediente (prin 1 cățel de usturoi). Formați amestecul în 18 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați chiftele; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile. Acoperiți și reduceți căldura la mediu; gătiți timp de 10 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Se ia de pe foc; ține la cald.
7
În timp ce chiftelele gătesc, pregătește bok choy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Bok ChoyBok Choy
8
Tăiați fiecare bok choy pe jumătate pe lungime. Clătiți sub apă curentă rece; se scurge bine. Aranjați bok choy într-un coș cu aburi, suprapunând piese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
9
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
10
Adăugați 1/4 cană de ceapă, ghimbir și 1 cățel de usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Așezați coșul cu aburi în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Combinați apa și următoarele 4 ingrediente (prin ardei roșu); se toarnă peste bok choy. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și aburiți la foc mediu-mic 20 de minute sau până când bok choy este fraged, rearanjând bok choy după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Bok ChoyBok Choy
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
13
Scoateți coșul bok choy și vaporul din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Combinați sherry și amidon de porumb; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista