Chiftele de orez curcan-iasomie cu Baby Bok Choy

Chiftele de orez curcan-iasomie cu Baby Bok Choy
Chiftele de orez curcan-iasomie cu Baby Bok Choy este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 212 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă verde, ulei vegetal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bok Choy și supă de tăiței de orez cu chiftele de curcan, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti chiftele, aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică. Se amestecă orezul de iasomie; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgere; rece.
3
Combinați orezul, pesmetul și următoarele 6 ingrediente (prin 1 cățel de usturoi). Formați amestecul în 18 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați chiftele; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile. Acoperiți și reduceți căldura la mediu; gătiți timp de 10 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Se ia de pe foc; ține la cald.
7
În timp ce chiftelele gătesc, pregătește bok choy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Bok ChoyBok Choy
8
Tăiați fiecare bok choy pe jumătate pe lungime. Clătiți sub apă curentă rece; se scurge bine. Aranjați bok choy într-un coș cu aburi, suprapunând piese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
9
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
10
Adăugați 1/4 cană de ceapă, ghimbir și 1 cățel de usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Așezați coșul cu aburi în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Combinați apa și următoarele 4 ingrediente (prin ardei roșu); se toarnă peste bok choy. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și aburiți la foc mediu-mic 20 de minute sau până când bok choy este fraged, rearanjând bok choy după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Bok ChoyBok Choy
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
13
Scoateți coșul bok choy și vaporul din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Combinați sherry și amidon de porumb; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista