Chiftele de miel și caise
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, chiftele de miel și caise ar putea fi un excelent fără lactate rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 609 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită caise, pesmet, căței de usturoi și conserve de roșii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 356 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chiftele De Caise, Miel De Caise, și Chiftele în sos de caise-zară.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie și înmuiați ceapa timp de 5 minute.
Adăugați usturoiul și condimentele și gătiți încă câteva minute. Lingurați jumătate din amestecul de ceapă într-un castron și lăsați-l deoparte să se răcească.
Adăugați roșiile, zahărul și condimentele la ceapa rămasă în tigaie și fierbeți timp de aproximativ 10 minute până se reduce.
Între timp, adăugați menta, mielul, caisele și pesmetul la ceapa răcită, condimentați și amestecați bine cu mâinile. Formați în chiftele mici.
Încălziți restul de ulei într-o tigaie antiaderentă și prăjiți chiftelele până devin aurii (în loturi dacă aveți nevoie). Se amestecă sosul cu un strop de apă și se gătește ușor totul câteva minute până când chiftelele sunt fierte.
Se servește cu pâine pitta și salată.