Chiftele de miel și caise

Chiftele de miel și caise
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, chiftele de miel și caise ar putea fi un excelent fără lactate rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 609 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită caise, pesmet, căței de usturoi și conserve de roșii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 356 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chiftele De Caise, Miel De Caise, și Chiftele în sos de caise-zară.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie și înmuiați ceapa timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul și condimentele și gătiți încă câteva minute. Lingurați jumătate din amestecul de ceapă într-un castron și lăsați-l deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați roșiile, zahărul și condimentele la ceapa rămasă în tigaie și fierbeți timp de aproximativ 10 minute până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Între timp, adăugați menta, mielul, caisele și pesmetul la ceapa răcită, condimentați și amestecați bine cu mâinile. Formați în chiftele mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Încălziți restul de ulei într-o tigaie antiaderentă și prăjiți chiftelele până devin aurii (în loturi dacă aveți nevoie). Se amestecă sosul cu un strop de apă și se gătește ușor totul câteva minute până când chiftelele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se servește cu pâine pitta și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista