Chiftele De Mentă
Peppermint Patties ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 63 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie 0% - cacao, zahăr de cofetărie, extract de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Plăcintă Cu Mentă Făcută Cu Chiftele De Mentă Fără Zahăr York, Chiftele De Mentă, și Chiftele De Mentă.
Instrucțiuni
Bateți 2 1/4 căni de zahăr cofetari cu sirop de porumb, apă, extract de mentă, scurtare și un vârf de sare folosind un mixer electric (cu atașament cu palete dacă utilizați un mixer cu suport) la viteză medie până când se combină. Frământați pe o suprafață de lucru prăfuită cu restul de 1/4 cană de zahăr cofetari până la omogenizare.
Rulați între foi de hârtie pergament pe o foaie mare de copt într - o rundă de 7 până la 8 inci (mai mică de 1/4 inch grosime). Congelați până la ferm, aproximativ 15 minute.
Scoateți foaia de sus de hârtie și se presară rotund cu zahăr cofetari. Înlocuiți foaia superioară, apoi răsturnați și repetați stropirea pe cealaltă parte.
Tăiați cât mai multe runde posibil cu tăietor, transferând pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Congelați până la fermitate, cel puțin 10 minute. Între timp, adunați resturi, reluați și înghețați, apoi tăiați mai multe runde, înghețându-le.
Topiți trei sferturi de ciocolată într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe.
Scoateți vasul din tigaie și adăugați ciocolata rămasă, amestecând până se omogenizează. Se răcește până când termometrul a introdus cel puțin 1/2 inch în registrele de ciocolată 80 F.
Întoarceți apa în tigaie la fierbere și scoateți-o de pe foc. Puneți vasul cu ciocolată răcită peste tigaie și reîncălziți, amestecând, până când termometrul înregistrează 88 până la 91 F.
Scoateți vasul din tigaie.
Echilibrați 1 rundă de mentă pe o furculiță și scufundați-vă în ciocolată topită, lăsând excesul să picure și răzuind spatele furcii pe marginea vasului, dacă este necesar, apoi întoarceți-l pe foaie (pentru a face creste decorative pe tort, așezați imediat partea inferioară a furcii pe partea superioară a tortei, apoi ridicați furculița drept în sus). Înveliți rundele rămase, reîncălziți ciocolata la 88 până la 91 f, după cum este necesar.
Lăsați prăjiturile să stea până când ciocolata este setată, aproximativ 1 oră.
Patties păstrează, stratificat între foi de pergament într-un recipient etanș, răcit, 1 lună. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.