Chiftele de curcan în sos de roșii și fenicul
Chiftele de curcan în sos de roșii și fenicul ar putea fi doar fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă servește 4. 140 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la BBC Good Food necesită conserve de roșii, pesmet, semințe de fenicul și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Chiftele de curcan în sos de roșii, Chiftele de curcan cu sos de roșii uscate, și Chiftele de curcan cu sos de busuioc de roșii.
Instrucțiuni
Puneți tocatul într-un bol de amestecare cu pesmetul și jumătate de usturoi. Condimentează și amestecă bine pentru a combina. Folosind mâinile, modelați amestecul în 12 bile, apoi răciți timp de 10 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie.
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul rămas. Gatiti 5-6 minute pana se inmoaie.
Adăugați semințele de fenicul și gătiți câteva secunde. Sfat în roșii cu o jumătate de cutie de apă, apoi amestecați Roșia pură. Se condimentează și se fierbe timp de 15 minute până se îngroașă. Folosind un blender electric de mână, bateți până se omogenizează aproximativ.
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie antiaderentă și prăjiți chiftelele timp de 8-10 minute până când sunt fierte.
Se transferă în sos și se fierbe la foc mic până se încălzește.