Chiftele de curcan: Polpettine di Tacchino necesită aproximativ 3 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1058 calorii, 63G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.95 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați piper, pesmet, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini chiftele-Polpettine di Carne, Cina in seara asta: carne de porc si lamaie 'Polpettine' chiftele, și Tacchino alla Bolognese (Turcia, stil Bologna).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați curcanul, carnea de porc, pesmetul, laptele, usturoiul, ouăle, rozmarinul, fulgii de chile și sarea și piperul și amestecați cu mâinile până când sunt combinate. Formați-vă în bile de 5 uncii și puneți-le într-o caserolă superficială. Prăjiți la cuptor până se rumenesc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mediu până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați fulgii de chili și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
7
Adăugați rozmarinul și vinul roșu și amestecați până când vinul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
8
Adăugați roșiile și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
9
Adăugați chiftelele, transferând într-un recipient mare, dacă este necesar, și gătiți în cuptor 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se servește în boluri puțin adânci cu sosul, acoperit cu frunzele de pătrunjel.