Chiftele de curcan cu ierburi
Chiftele de curcan cu ierburi este un fel principal care servește 5. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 641 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, ulei de măsline, ceapă și usturoi passata și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chiftele De Curcan Cu Ierburi, Chiftele de curcan cu ierburi și sos de Barbeque de afine, și Chiftele mediteraneene de curcan cu sos de iaurt cu ierburi.
Instrucțiuni
Răsturnați firimiturile într-un castron mare, apoi amestecați laptele până când firimiturile au absorbit lichidul.
Adăugați tocatul, 1 linguriță de oregano și jumătate de pătrunjel, apoi condimentați și amestecați cu o furculiță. Folosiți mâinile umede pentru a forma 30 de chiftele.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă, apoi rumeniți chiftelele timp de 5 minute, întorcându-se să gătească peste tot.
Se toarnă pasata, zahărul, oregano rămas și cea mai mare parte a pătrunjelului rămas. Se amestecă bine, apoi se fierbe timp de 8-10 minute până când chiftelele sunt doar fierte.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor ambalajului. Condimentați sosul, lingurați chiftelele și sosul peste paste, apoi presărați peste orice pătrunjel rămas.