Chiftele de curcan cu grătar lent

Rețeta chiftele de curcan cu grătar lent este gata în aproximativ 4 ore și 15 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați piept de curcan măcinat, ovăz laminat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Chiftele de curcan cu grătar lent, Chiftele De Curcan Cu Aragaz Lent, și Turcia Enchilada Chiftele Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uleiul cald într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și țelina și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează cu 1 minut mai mult.
Transferați amestecul într-un castron mic și lăsați să se răcească.
Așezați curcanul într-un castron mare.
Adăugați amestecul de ceapă, oul și ovăzul. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca ușor, dar bine ingredientele. Umeziți ușor mâinile și formați amestecul în aproximativ 20 de chifteluțe, fiecare cu diametrul de 1 1/2 inci.
Se toarnă o cantitate mică de sos peste fundul aragazului lent.
Adăugați chiftele, deasupra cu sosul rămas.
Se toarnă 1/2 cană de apă. Acoperiți și gătiți la înălțime până când chiftelele sunt gătite, 3 1/2 până la 4 ore.