Chiftele cubaneze de fasole neagră cu orez ananas

Chiftele cubaneze de fasole neagră cu orez ananas
Chiftele cubaneze de fasole neagră cu orez ananas este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați orez fiert în pungă, smântână, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Cubanez Negru Fasole Chiftele, Șuncă cubaneză, orez și caserolă de fasole neagră, și Aragaz lent Cubanez fasole neagră și boluri de orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti orezul, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SareSare
2
Scurgeți; așezați orezul într-un castron mare. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Adăugați ananas; saut 4 minute sau doar până când ananasul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
4
Adăugați amestecul de ananas, coriandru și 1/4 linguriță de sare la orez în castron; acoperiți și păstrați la cald. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
TigaieTigaie
5
Pentru a pregăti chiftelele, Așezați 1 1/2 căni de fasole, usturoi, chimen și 1/8 linguriță de sare într-un castron; se pasează parțial cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați 1/2 cană de fasole rămasă și albuș de ou într-un robot de bucătărie; procesați 30 de secunde sau până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Adăugați piureul de fasole în piureul de fasole în castron și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați brânză și ceapă la amestecul de fasole; se amestecă până se combină. Împărțiți amestecul de fasole în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
9
Așezați făina de porumb într-un vas puțin adânc. Dragați ambele părți ale fiecărui tort în făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
10
Încălziți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați chiftele; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Puneți aproximativ 1/2 cană de orez pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 patty și 1 lingură smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista