Chiftele cu sos de roșii de viță de vie

Chiftele cu sos de roșii de viță de vie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele cu sos de roșii de viță de vie. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 294 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de carne de vită, sos de soia, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare includ Chiar lângă viță de vie-tartă cu roșii și brânză, Dolma Dalya-Frunze De Viță De Vie Umplute Cu Roșii Și Ardei Algerieni, și Salată de roșii coapte de viță de vie cu Queso Fresco, coriandru și Serrano.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea într-un castron cu o lingură, apoi introduceți ceapa, mărul, ardeiul roșu și oregano (și condimentați dacă doriți). Mash din nou pentru a amesteca totul împreună. Acum amestecați bine cu mâinile până când amestecul este lipicios și împărțiți-l în 16 bile mici. Se răcește la frigider în timp ce faci sosul. Le puteți face până la această etapă cu 2 zile înainte sau le puteți îngheța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Faceți sosul. Se înmoaie ceapa într-o cratiță medie cu uleiul. Sfat în roșii și se fierbe foarte ușor, neacoperit, timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați restul ingredientelor, cu excepția busuiocului și gătiți lent încă 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Adăugați busuiocul și un strop de apă din ibric. Introduceți conținutul tigaiei în robotul de bucătărie și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Rotiți ușor chiftelele în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor, ștergeți cu hârtie de bucătărie, apoi adăugați chiftelele și prăjiți ușor și încet la foc mic timp de 10 minute, întorcându-le o dată cu clești. (Poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi dacă tigaia dvs. nu este foarte mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Scurgeți orice exces de grăsime, turnați sosul și terminați de gătit la cuptor timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
9
Se servește cu piure de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista