Chiftele cu sos de roșii de viță de vie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați chiftele cu sos de roșii de viță de vie. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 294 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de carne de vită, sos de soia, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare includ Chiar lângă viță de vie-tartă cu roșii și brânză, Dolma Dalya-Frunze De Viță De Vie Umplute Cu Roșii Și Ardei Algerieni, și Salată de roșii coapte de viță de vie cu Queso Fresco, coriandru și Serrano.
Instrucțiuni
Puneți carnea într-un castron cu o lingură, apoi introduceți ceapa, mărul, ardeiul roșu și oregano (și condimentați dacă doriți). Mash din nou pentru a amesteca totul împreună. Acum amestecați bine cu mâinile până când amestecul este lipicios și împărțiți-l în 16 bile mici. Se răcește la frigider în timp ce faci sosul. Le puteți face până la această etapă cu 2 zile înainte sau le puteți îngheța.
Faceți sosul. Se înmoaie ceapa într-o cratiță medie cu uleiul. Sfat în roșii și se fierbe foarte ușor, neacoperit, timp de aproximativ 20 de minute.
Adăugați restul ingredientelor, cu excepția busuiocului și gătiți lent încă 15-20 de minute.
Adăugați busuiocul și un strop de apă din ibric. Introduceți conținutul tigaiei în robotul de bucătărie și bateți până se omogenizează.
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Rotiți ușor chiftelele în făină.
Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor, ștergeți cu hârtie de bucătărie, apoi adăugați chiftelele și prăjiți ușor și încet la foc mic timp de 10 minute, întorcându-le o dată cu clești. (Poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi dacă tigaia dvs. nu este foarte mare.)
Scurgeți orice exces de grăsime, turnați sosul și terminați de gătit la cuptor timp de 15 minute.
Se servește cu piure de dovleac.