Chiftele cu sos de Chutney
Meatballs cu sos de Chutney este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 498 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, chutney de mango, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini chiftele de miel cu chutney de coriandru-mentă, Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, și saunth chutney sau sonth chutney / dulce tamarind chutney pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Combinați pesmetul, mielul și următoarele 5 ingrediente (prin ou) într-un castron. Se modelează în chiftele de 36 (1 1/4 inch).
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați o treime din chiftele; gatiti 1 minut, scuturand tigaia sa se rumeneasca pe toate partile.
Transferați chiftelele într-un aragaz lent de 3 1/2 sau 4 litri. Repetați procedura de două ori cu chiftele rămase.
Combinați chutney și următoarele 4 ingrediente (prin mentă tocată) într-un castron; se toarnă peste chiftele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 ore.
Serviți chiftele și sosul peste cuscus.
Se presară cu mentă feliată subțire.