Chiftele Cu Ciuperci De Curcan
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați carne de curcan măcinată, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chiftele De Curcan Mozzarella Cu Sos De Roșii Merlot Cu Ceapă De Ciuperci, Porcini ciuperci curcan cu sos de ciuperci, și Chiftele De Ciuperci Musculoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 începeți mai întâi cu chiftelele. Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați șalotele tocate și gătiți ușor timp de 3 până la 4 minute până se înmoaie. Se amestecă usturoiul tocat și ciupercile. Continuați să gătiți la foc mediu până când ciupercile sunt fierte și au renunțat la o parte, dar nu la toată umiditatea lor. Se amestecă în herbes de Provence.
Se pune într-un castron și se răcește rapid pentru a se răci.2 într-un castron mare de amestecare, așezați curcanul măcinat, pătrunjelul, muștarul Dijon, oțetul balsamic, coaja de lămâie dacă folosiți, maioneza, sarea, piperul negru și amestecul de ciuperci răcite. Folosind mâinile curate amestecați ușor curcanul și alte ingrediente împreună până când sunt bine combinate. Nu amestecați prea mult. 3 formați chiftele, cu lățimea de 1 până la 1 1/2 inci, în funcție de preferințe. Chiftele mai mici cu fi mai ușor de servit ca aperitiv cu o singură mușcătură, chiftele mai mari pentru un fel principal.
Așezați chiftele pe o tavă. 4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu mic până la mediu. Odată ce uleiul este fierbinte, așezați chiftelele în tigaie, permițând spațiu în jurul fiecărei chiftele. Nu aglomerați tigaia; dacă tigaia dvs. nu este suficient de mare, gătiți chiftelele în loturi. Gătiți ușor chiftelele, întorcându-le frecvent, astfel încât să se rumenească ușor pe toate părțile. Dacă chiftelele nu se rumenesc, creșteți puțin căldura arzătorului. 5 sos opțional.
Încălziți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie saut la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și gătiți până devine translucidă, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Pulsați roșiile conservate în sucurile lor într-un blender sau robot de bucătărie până când sunt tocate, dar nu complet netede.
Adăugați roșiile în amestecul de usturoi de ceapă. Gatiti timp de zece minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Adăugați chiftelele în sos.
Se presară cu puțin pătrunjel tocat pentru a servi.