Chiftele Cu Burger De Busuioc

Chiftele Burger busuioc ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 359 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Asiatice Gratar Burger Chiftele, Torturi de linte sau Burger fără carne, și Asiatice Gratar Burger Chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele cinci ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în patru chiftele.
Grătar, neacoperit, la foc mediu-fierbinte timp de 5-7 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Întindeți crema de brânză peste partea tăiată a blaturilor.
Așezați burgeri, ceapă și avocado pe fundul ruloului; înlocuiți blaturile.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu toppinguri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau Zinfandel piperat. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
Vintage 2010 prezintă caracteristicile elegante și atrăgătoare ale Merlot cu arome vii de prune și coacăze negre. Indicii de anason și vanilie pe nas se deschid către straturi complexe, integrate, de arome de zmeură, cireșe și cacao, care conferă o impresie izbitoare Palatului.