Chiftele cu aragaz lent cu sos de ardei roșu prăjit
O porție conține 140 de calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 80 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pansament, sos marinara, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chiftele cu aragaz lent cu dovlecei Spaghetti prăjiți, Chiftele și sosul ușor de gătit lent, și Chiftele de cârnați italieni cu aragaz lent cu sos Chianti și Fusilli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați chiftele în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Așezați ardeii grași în blender; acoperiți și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați brânză și pansament Italian; acoperiți și amestecați până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Italian
Brânză
4
Adăugați sosul marinara;pulsează până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Marinara
5
Se toarnă sosul peste chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Sos
6
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 7 ore.
7
Se amestecă înainte de servire. Chiftelele se vor menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.