Chiftele cu aragaz lent cu sos de ardei roșu prăjit
O porție conține 140 de calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 80 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pansament, sos marinara, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Chiftele cu aragaz lent cu dovlecei Spaghetti prăjiți, Chiftele și sosul ușor de gătit lent, și Chiftele de cârnați italieni cu aragaz lent cu sos Chianti și Fusilli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați chiftele în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Așezați ardeii grași în blender; acoperiți și amestecați până se omogenizează.
Adăugați brânză și pansament Italian; acoperiți și amestecați până se amestecă.
Adăugați sosul marinara;pulsează până se amestecă.
Se toarnă sosul peste chiftele.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 7 ore.
Se amestecă înainte de servire. Chiftelele se vor menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.