Meatball Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 483 calorii, 16g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, chiftele, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crustele de plăcintă refrigerate, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Patriotice Cu Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele Calzones, Chiftele Calzones, și Italiană Perisoare Calzones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mâinile pe: 10 minute Total: 35 minute Preîncălziți cuptorul la 218°. pulverizați foaia de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Combinați roșiile cu sosul, chiftelele și busuiocul într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Tomate
Busuioc
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați 1 crustă de plăcintă pe foaia de copt pregătită. Lingurați jumătate din amestecul de chiftele uniform peste jumătate de crustă, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginii crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Chiftele
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Se presară cu jumătate din brânză. Îndoiți crusta în jumătate pentru a închide umplutura; ciupiți marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Se taie fante în partea de sus a crustei cu cuțit ascuțit pentru aerisire. Repetați cu crusta rămasă, amestecul de chiftele rămas și brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Brânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.