Chiftele Calzones
Meatball Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 483 calorii, 16g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, chiftele, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crustele de plăcintă refrigerate, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Patriotice Cu Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele Calzones, Chiftele Calzones, și Italiană Perisoare Calzones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mâinile pe: 10 minute Total: 35 minute Preîncălziți cuptorul la 218°. pulverizați foaia de copt cu spray de gătit.
Combinați roșiile cu sosul, chiftelele și busuiocul într-un castron mediu; pus deoparte.
Așezați 1 crustă de plăcintă pe foaia de copt pregătită. Lingurați jumătate din amestecul de chiftele uniform peste jumătate de crustă, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginii crustei.
Se presară cu jumătate din brânză. Îndoiți crusta în jumătate pentru a închide umplutura; ciupiți marginile împreună pentru a sigila.
Se taie fante în partea de sus a crustei cu cuțit ascuțit pentru aerisire. Repetați cu crusta rămasă, amestecul de chiftele rămas și brânza rămasă.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Tăiați fiecare calzone în 3 pene pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon