Chiftele bavareze

Chiftele bavareze
Chiftele bavareze ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Această rețetă face 2 porții cu 253 de calorii , 8 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați granule de bulion de vită, ceapă, tulpini și bucăți de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent la lingură de 35% . Rețete similare sunt Chifteluțe bavareze , Chifteluțe bavareze pentru cocktail și crema bavareză .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați într-un castron mare; se adauga pesmet, lapte, mustar, sare si piper. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în șase chiftele; se pune într-un 1-qt uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-o cratiță mică, combinați ciupercile, firimiturile de ghimbir, apa, zahărul brun și bulionul. Gatiti si amestecati la foc mic timp de 2-3 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se toarnă peste chiftele. Acoperiți și coaceți 25 de minute sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Stella Rosa Moscato D`Asti, Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Stella Rosa Moscato D`Asti, Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte
Stella Rosa Moscato D`Asti, Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte
Fructe și o dulceață care este doar echilibrată cu bulele
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista