Chiftea bunicii

Pâinea de carne a bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 534 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD pe porție. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți pesmet condimentat, cârnați pentru micul dejun măcinat, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fleică De Casă (Cum A Făcut Bunica!), Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, și Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare, combinați carnea de vită măcinată, cârnații, pesmetul, ceapa, ciupercile, supa și oul.
Se amestecă bine și se pune într-o tigaie de pâine de 5x9 inci.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 50 de minute.