Chifle Umplute Cu Pui
Chifle umplute cu pui necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 499 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de brânză pepper jack, cremă de brânză, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chifle De Brânză Umplute Cu Grâu Integral, Chifle Duble Umplute Cu Scorțișoară, și Chifle încrucișate calde umplute cu ciocolată și căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați partea superioară a fiecărui coc, salvând vârfurile. Goliți fiecare coc, lăsând o coajă.
Într-un castron mediu combinați puiul, crema de brânză, Brânza Jack Pepper, parmezanul, usturoiul și spanacul. Amestecați amestecul în fiecare chiflă, ambalându-l bine; capac cu vârfuri de chifle. Înfășurați fiecare coc strâns în folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.