Chifle Sănătoase De Hamburger Din Grâu Alb
Rețeta chiflele sănătoase de Hamburger din grâu alb ar putea satisface pofta americană în aproximativ 2 ore și 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 251 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 121 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sirop de arțar, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Chifle De Hamburger De Grâu Cu Miere, Chifle De Hamburger Din Grâu Integral De Casă, și Mașină de pâine Hamburger de grâu integral și chifle de Hot Dog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați apa, 1 lingură de sirop și drojdia. Se amestecă pentru a se combina și se lasă deoparte pentru a face bule, aproximativ 5 minutes.In un castron mediu, combinați făina, ovăzul măcinat, sarea și glutenul vital de grâu. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați restul de lingură de sirop de arțar și uleiul de măsline în amestecul de drojdie.
Se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă împreună.
Adăugați o lingură sau două suplimentare de apă sau făină, dacă este necesar, pentru a face un aluat funcțional.Frământați pe o suprafață de lucru ușor făinată timp de aproximativ 10 minute sau până se formează un aluat neted. Formați aluatul într-o bilă.Ungeți ușor un castron mare și transferați bila de aluat în castron, cu partea netedă în jos. Întoarceți - vă astfel încât partea unsă să fie în sus. Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.Ungeți ușor o foaie de copt.
Transferați aluatul crescut pe o suprafață ușor făinată și dezumflați-vă cu mâinile.
Tăiați în 6 porții egale. Formați fiecare porție într-o bilă, apoi aplatizați ușor pentru a forma un coc.
Transferați pe foaia de copt. Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 1/2 oră.Preîncălziți cuptorul la 375 buc.
Coaceți 15 până la 17 minute sau până când sunt frumos aurii. Chiflele se fac atunci când sună goale atunci când sunt bătute pe fund cu articulațiile.
Transferați într-un suport de răcire și lăsați să se răcească înainte de tăiere.