Chifle Streusel Cu Dovleac-Scorțișoară
Chifle streusel dovleac-scorțișoară ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 232 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chifle Streusel Cu Dovleac-Scorțișoară, Scorțișoară Streusel Chifle, și Chifle de scorțișoară de dovleac din grâu integral.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti chiflele, dizolvați drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 căni de făină, dovleac și următoarele 5 ingrediente (dovleac prin nucșoară); bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficient din restul de 3/4 cană de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l în partea superioară. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.)
Combinați 3 linguri de zahăr granulat, zahăr brun, 2 linguri de făină și scorțișoară într-un castron mic.
Tăiați în unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 10 inci pe o suprafață făinoasă.
Se presară cu amestec de zahăr brun.
Rulați dreptunghiul strâns, începând cu o margine lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătura și se termină pentru a sigila.
Tăiați rola în felii de 12 (1 inch).
Așezați feliile într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 25 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți rulourile la 375 timp de 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 15 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, 1 lingură de apă și extractul de vanilie într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Stropiți glazura peste chifle.