Chifle lipicioase ușoare de melasă
Reteta Chiflele lipicioase Easy Melasa se poate face in aproximativ 45 de minute . Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 453 de calorii . Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită aluat de pâine, apă, zahăr brun și unt. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare includ chifle lipicioase cu dovleac , cele mai bune chifle lipicioase și chifle lipicioase pentru micul dejun .
Instrucțiuni
Întindeți fiecare aluat de pâine într-un aluat de 10 inchi. pătrat.
Ungeți cu unt până la 1/2 inch de margini.
Combinați zahărul și scorțișoara; se presara peste unt.
Roll up jelly-roll stil; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Tăiați fiecare pâine în șase felii.
Pentru sos, într-o cratiță mică, aduceți la fiert zahărul brun, untul, apa și melasa.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Pune rulourile, tăiate în jos, în sos de melasă.
Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește în vas timp de 5 minute; răsturnați pe un platou de servire.