Chifle Lipicioase De Smochine-Nuc
Fig-nuc chifle lipicioase este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 206 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Chifle Lipicioase Cu Scorțișoară-Nuc, Chifle Lipicioase Cu Nuc Caramel, și Chifle Lipicioase Cu Nucă De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul granulat și drojdia în 2/3 cană de apă caldă într-un castron mic; lăsați amestecul să stea 5 minute. Se amestecă 3 linguri de unt topit.
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 75 de uncii (aproximativ 1 1/2 căni) făină, sare și nucșoară într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de făină; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 4 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Combinați 1/2 cană de zahăr brun, sirop și lapte într-o cratiță mică; aduceți amestecul la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă smochinele.
Presărați nucile uniform într-o tigaie de copt de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit; lingură amestec de smochine uniform peste nuci în fundul tigaiei.
Combinați restul de 1/4 cană de zahăr brun și scorțișoară într-un castron mic; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 10 inch pe o suprafață ușor făinată.
Periați restul de 2 linguri de unt peste aluat, lăsând o margine de 1 inch.
Presărați aluatul cu amestec de scorțișoară.
Roll up dreptunghi strâns, începând cu marginea lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătura pentru a sigila (nu sigilați capetele).
Tăiați în felii de 12 (lățime de 1 inch).
Așezați feliile, tăiate cu fața în sus, în tigaie. (Felii nu umple tigaie, dar va odată ce aluatul se ridică.) Acoperiți tigaia cu un prosop umed; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 15 minute sau până la dublarea dimensiunii.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când chiflele se rumenesc ușor. Răciți chiflele în tigaie pe un suport de sârmă timp de 5 minute.
Așezați un platou de servire cu susul în jos deasupra tigaiei; inversați chiflele pe platou.