Chifle Lipicioase De Smochine-Nuc

Chifle Lipicioase De Smochine-Nuc
Fig-nuc chifle lipicioase este un vegetarian pâine. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 206 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Chifle Lipicioase Cu Scorțișoară-Nuc, Chifle Lipicioase Cu Nuc Caramel, și Chifle Lipicioase Cu Nucă De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă zahărul granulat și drojdia în 2/3 cană de apă caldă într-un castron mic; lăsați amestecul să stea 5 minute. Se amestecă 3 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 75 de uncii (aproximativ 1 1/2 căni) făină, sare și nucșoară într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de făină; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 4 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
5
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Combinați 1/2 cană de zahăr brun, sirop și lapte într-o cratiță mică; aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SiropSirop
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă smochinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați nucile uniform într-o tigaie de copt de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit; lingură amestec de smochine uniform peste nuci în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
NuciNuci
NuciNuci
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Combinați restul de 1/4 cană de zahăr brun și scorțișoară într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
12
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 10 inch pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
13
Periați restul de 2 linguri de unt peste aluat, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
14
Presărați aluatul cu amestec de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
15
Roll up dreptunghi strâns, începând cu marginea lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătura pentru a sigila (nu sigilați capetele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
16
Tăiați în felii de 12 (lățime de 1 inch).
17
Așezați feliile, tăiate cu fața în sus, în tigaie. (Felii nu umple tigaie, dar va odată ce aluatul se ridică.) Acoperiți tigaia cu un prosop umed; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 15 minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când chiflele se rumenesc ușor. Răciți chiflele în tigaie pe un suport de sârmă timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
19
Așezați un platou de servire cu susul în jos deasupra tigaiei; inversați chiflele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista