Chifle De Vită Cu Varză Murată

Chifle De Vită Cu Varză Murată
Chiflele de vită cu varză murată necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de ceapă, unt, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Cina cu carne de vită și varză murată, Corned Beef 'n' Sauerkraut se coace, și Corned Beef 'n' Sauerkraut se coace sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați varză murată. Se răcește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
3
Între timp, aplatizați fiecare bucată de aluat. Completați fiecare cu o lingură plină de amestec de carne de vită. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a se întâlni în centru; ciupiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Așezați cusătura cu fața în jos pe foile de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Se coace la 350 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista