Chifle De Vită Cu Varză Murată
Chiflele de vită cu varză murată necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 48 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de ceapă, unt, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Cina cu carne de vită și varză murată, Corned Beef 'n' Sauerkraut se coace, și Corned Beef 'n' Sauerkraut se coace sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Adăugați varză murată. Se răcește timp de 15 minute.
Între timp, aplatizați fiecare bucată de aluat. Completați fiecare cu o lingură plină de amestec de carne de vită. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a se întâlni în centru; ciupiți marginile pentru a sigila.
Așezați cusătura cu fața în jos pe foile de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 350 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.