Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Chiflele cu scorțișoară ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 397 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Chifle De Scorțișoară, Chifle De Scorțișoară, și Chifle De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa și laptele într-o cratiță medie și încălziți la foc mic până când este de aproximativ 100 de grade F (dar nu mai mult de 110 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți din căldură și presărați drojdia peste suprafață peste lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se presară un vârf de zahăr deasupra și se lasă deoparte fără agitare, până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
4
Bateți untul, gălbenușul de ou și vanilia în amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Lapte Rece, Pentru Servire
Resturi Proaspete
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateti faina, zaharul, sarea si nucsoara intr-un bol mare. Faceți o fântână în centrul făinii și amestecați amestecul de drojdie cu o lingură de lemn pentru a face un aluat gros și ușor lipicios. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până când este moale și elastic, aproximativ 6 minute. Formați-vă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți interiorul unui bol mare cu unt. Puneți aluatul în vasul cu unt, întorcându-vă pentru a acoperi ușor cu unt. Acoperiți vasul cu folie de plastic, urmăriți un cerc de dimensiunea aluatului pe plastic și notați ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lăsați să crească la temperatura camerei până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră 15 minute.
8
Întoarceți aluatul din castron și frământați scurt pentru a elibera excesul de aer; reformați-vă într-o bilă și reveniți la castron. Ungeți ușor o bucată mare de folie de plastic și puneți-o pe aluat. Acoperiți întregul vas strâns cu plastic și dovada în frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Pentru a umple și a forma rulourile: Ungeți o tigaie de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Bateți zahărul și scorțișoara împreună într-un bol mic. Întoarceți aluatul pregătit pe o suprafață de lucru înmuiată și apăsați, apoi rotiți-l într-un dreptunghi de 10 pe 18 inci, cu o margine lungă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Întindeți untul înmuiat uniform pe suprafața aluatului, lăsând aproximativ o margine de centimetru pe partea opusă. Împrăștiați uniform zahărul de scorțișoară peste unt. Pornind de la partea lungă orientată spre dvs., rotiți aluatul într-un cilindru strâns. Periați ușor marginea curată a aluatului cu apă. Apăsați marginea lungă deschisă pe aluat pentru a sigila cilindrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Resturi Proaspete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Alunecați o bucată lungă de sfoară sau ață dentară sub rolă, la aproximativ 1 1/2 inci de la capăt. Ridicați și traversați capetele șirului peste rolă, apoi trageți capetele strâns în direcții opuse pentru a tăia o singură rolă. Repetați, tăind la fiecare 1 1/2 inci, pentru a face 12 rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Așezați rulourile tăiate cu fața în jos în tigaia pregătită, lăsând 1 inch de spațiu între ele. Acoperiți rulourile ușor cu folie de plastic. Puneți deoparte într-un loc cald pentru a crește până când rulourile au dimensiuni duble, aproximativ 1 oră 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
15
Coaceți chiflele până se rumenesc și vârfurile chiflelor revin atunci când sunt presate ușor, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, Decojiți
16
Pentru a face glazura: Cerneti zaharul cofetarilor intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Bateți laptele condensat, untul și sucul de lămâie pentru a face o glazură netedă, ușor slăbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Resturi Proaspete
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
18
Adăugați vanilia și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lapte Rece, Pentru Servire
19
Stropiți glazura peste chiflele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale