Chifle De Pui Hoisin La Cuptor
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 1208 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de stridii, semințe de susan, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chifle De Curcan Cu Afine-Hoisin, Chifle de porc aburite cu sos de scufundare Hoisin, și Pui Hoisin la cuptor cu Broccoli și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat. Se răcește ușor; tăiați carnea cu 2 furculițe.
Puneți puiul într-un castron mediu.
Adăugați ceapă verde, sos hoisin, sos de stridii și oțet; aruncați bine pentru a combina.
Rulați fiecare bucată de aluat într-un cerc de 4 inci pe o suprafață ușor făinată. Lingură aproximativ 2 linguri amestec de pui în centrul fiecărui cerc de aluat. Adunați marginile aluatului peste umplutură; Ciupiți pentru a sigila.
Așezați aluatul umplut, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți ușor aluatul umplut cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Descoperiți aluatul umplut. Periați ușor cu ou; aruncați oul rămas.
Se presară uniform cu semințe de susan.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc.