Chifle De Porc Aburite (Char Siu Bao)
Chiflele de porc aburite (Char Siu Bao) sunt a fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chifle Chinezești De Porc Aburite (Char Siu Bao), Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, și Chifle chinezești de porc la grătar (Char Siu Bao) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura, frecați uniform pudra de cinci condimente peste carnea de porc.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 18 minute sau până când un termometru înregistrează 155, întorcând ocazional carnea de porc.
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 15 minute.
Tăiați carnea de porc transversal în felii subțiri; tăiați feliile în fâșii subțiri.
Puneți carnea de porc într-un castron mediu.
Adăugați ceapa și următoarele 7 ingrediente (prin 1/4 linguriță sare); se amestecă bine pentru a se combina. Acoperiți și refrigerați.
Pentru a pregăti aluatul, combinați 1 cană de apă caldă, zahăr și drojdie într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină, ulei și 1/4 linguriță sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; lăsați să se odihnească 5 minute. Întoarceți aluatul pe o suprafață curată; frământați în praf de copt.
Lăsați aluatul să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul în 10 porții egale, formând fiecare într-o bilă. Lucrând cu o bilă de aluat la un moment dat (acoperiți bilele de aluat rămase pentru a nu se usca), rotiți bila într-un cerc de 5 inci.
Așezați 1/4 cană de umplutură în centrul cercului de aluat. Aduceți părțile laterale pentru a acoperi umplutura și întâlniți-vă deasupra. Ciupiți și sigilați închis cu o răsucire. Repetați procedura cu bilele de aluat rămase și umplutura.
Aranjați 5 chifle cu cusătura în jos, la o distanță de 1 inch, în fiecare nivel al unui abur de bambus cu 2 niveluri. Niveluri de stivă; acoperiți cu capac.
Adăugați apă într-o tigaie mare la o adâncime de 1 inch; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Puneți vaporul în tigaie; aburiți 15 minute sau până se umflă și se fixează. Se răcește cu 10 minute înainte de servire.