Chifle Cu Migdale De Cireșe
Reteta Cherry Almond Buns ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 3 ore și 5 minute. Această rețetă face 12 porții cu 196 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 71 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă caldă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifle De Migdale, Chifle Lipicioase Cu Migdale, și Cherry-Berry Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați apă caldă, drojdie și 1/4 linguriță de zahăr împreună în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete.
Adăugați făină, încă 1/4 cană de zahăr și sare și amestecați pentru a combina.
Adăugați lapte și gălbenușuri și bateți pentru a combina.
Adăugați untul tăiat cubulețe în castron și bateți la viteză medie timp de 5 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului, acoperiți aluatul cu un prosop de vase și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, acoperiți cireșele cu apă clocotită.
Se lasă să stea 6 minute, apoi se scurge, bătând ușor cireșele uscate. Uscați vasul și combinați cireșele, migdalele și restul de 1/4 cană de zahăr până se combină; pus deoparte.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 12 pe 16 inci.
Ungeți dreptunghiul cu unt, lăsând o margine de 1 inch pe toate părțile.
Presărați aluatul uniform cu umplutură de cireșe-migdale.
Rulați aluatul în sus, partea lungă mai întâi, apăsând ușor împreună la capăt pentru a sigila.
Înmuiați un cuțit foarte ascuțit în făină, apoi tăiați rola în 12 bucăți egale.
Așezați fiecare chiflă, tăiată cu fața în jos, pe foaia de copt pregătită. Acoperiți cu un prosop de vase și lăsați să crească într-un loc cald până aproape că și-a dublat dimensiunea, 45 de minute. Între timp, reglați un suport pentru cuptor în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ungeți partea superioară a fiecărui coc cu unt topit și presărați cu zahăr și migdale.
Coaceți până la puf și auriu, aproximativ 30 de minute.