Chifle Cu Covrig

Chifle Cu Covrig
Chifle covrig ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 394 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 53 de minute. Un amestec de apă, scurtarea legumelor, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Covrig Hot Dog Chifle, Chifle Cu Covrig, și Chifle Cu Covrig.

Instrucțiuni

1
Presărați drojdia și 1 linguriță de zahăr peste 1/2 cană de apă caldă într-un castron mic. Apa nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Adăugați lapte, scurtare, ouă, ulei, 3 căni de făină, 1/4 cană de zahăr și 1 1/2 lingurițe de sare. Se amestecă cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Se amestecă cu mâna 3 căni de făină rămase, câte 1/2 cană, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață făinoasă și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute. Aluatul va fi lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Ungeți ușor un castron mare, apoi așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră. Descoperă aluatul și dă-l jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți porții de aluat de mărimea baseball-ului și rotiți-le în "șerpi" de aproximativ 6 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Rulați fiecare" șarpe " într-o spirală pentru a da vârfurilor o textură. Puneți fiecare coc format deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Amestecați bicarbonatul de sodiu și 4 căni de apă fierbinte într-un castron. Bicarbonatul de sodiu nu trebuie să se dizolve complet. Înmuiați fiecare chiflă în soluția de bicarbonat de sodiu înainte de a o pune pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ApăApă
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
10
Ungeți fiecare chiflă cu unt topit și presărați sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
UntUnt
RolaRola
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă sau pe o pungă de hârtie maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 53 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista