Chifle covrig ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 394 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 53 de minute. Un amestec de apă, scurtarea legumelor, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Covrig Hot Dog Chifle, Chifle Cu Covrig, și Chifle Cu Covrig.
Instrucțiuni
1
Presărați drojdia și 1 linguriță de zahăr peste 1/2 cană de apă caldă într-un castron mic. Apa nu trebuie să depășească 100 de grade F (40 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 5 minute până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
3
Adăugați lapte, scurtare, ouă, ulei, 3 căni de făină, 1/4 cană de zahăr și 1 1/2 lingurițe de sare. Se amestecă cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Se amestecă cu mâna 3 căni de făină rămase, câte 1/2 cană, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață făinoasă și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute. Aluatul va fi lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Ungeți ușor un castron mare, apoi așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă ușoară și lăsați să crească într-un loc cald (80 până la 95 de grade F (27 până la 35 de grade C)) până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră. Descoperă aluatul și dă-l jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți porții de aluat de mărimea baseball-ului și rotiți-le în "șerpi" de aproximativ 6 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Rulați fiecare" șarpe " într-o spirală pentru a da vârfurilor o textură. Puneți fiecare coc format deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
9
Amestecați bicarbonatul de sodiu și 4 căni de apă fierbinte într-un castron. Bicarbonatul de sodiu nu trebuie să se dizolve complet. Înmuiați fiecare chiflă în soluția de bicarbonat de sodiu înainte de a o pune pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Apă
Rola
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
10
Ungeți fiecare chiflă cu unt topit și presărați sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
Unt
Rola
11
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Se răcește pe un suport de sârmă sau pe o pungă de hârtie maro.