Chifle Cu Cheeseburger
Cheeseburger Buns este un vegetarian pâine. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 183 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chifle Cu Brânză De Bacon, Chifle BBQ Bacon Cheeseburger, și Chifle De Cheeseburger Aburite + Un Cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, zahărul, scurtarea, oul, sarea și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 4-6 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă sosul de roșii.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Puneți aluatul în jos; împărțiți în 16 bucăți. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți ușor și întindeți fiecare piesă într-un 5-in. cerc. Completați fiecare cerc cu două bucăți de brânză și aproximativ 3 linguri de amestec de carne de vită. Aduceți aluatul peste umplutură în centru; ciupiți marginile pentru a sigila.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 20 de minute.
Se coace la 400 la 8-12 minute sau până se rumenesc.
Se servește cald. Puneți la frigider resturile.