Chifle Challah parfumate cu lămâie

Chifle Challah parfumate cu lămâie
Chiflele Challah parfumate cu lămâie ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această pâine are 223 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați semințe de mărar, ulei de măsline, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini chifle dulci și sărate cu ciocolată Challah, Bruschetta Challah cu Ricottan de lămâie și miere, și Cartofi Cu Parfum De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în 1/2 cană de apă caldă într-un castron mare; se amestecă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 5 minute.
3
Adăugați ulei de măsline și 2 ouă; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Adăugați 2 căni de făină, sare și coajă de lămâie în amestecul de drojdie și amestecați până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Așezați aluatul într-un castron mare, ușor uns, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Puneți aluatul în jos. Formați aluatul în 8 bile egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Așezați pe o suprafață făinoasă și acoperiți ușor cu un prosop umed sau folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Lăsați să se odihnească 15 minute.
10
Aplatizați fiecare bucată la 1/2 inch grosime și așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Combinați 1 ou rămas și 1 linguriță de apă; periați blaturile de aluat cu spălarea ouălor și presărați cu semințe de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MărarSemințe De Mărar
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
12
Lăsați să crească 30 de minute.
13
Coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista