Chifle Challah parfumate cu lămâie
Chiflele Challah parfumate cu lămâie ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această pâine are 223 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați semințe de mărar, ulei de măsline, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini chifle dulci și sărate cu ciocolată Challah, Bruschetta Challah cu Ricottan de lămâie și miere, și Cartofi Cu Parfum De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1/2 cană de apă caldă într-un castron mare; se amestecă mierea.
Adăugați ulei de măsline și 2 ouă; se amestecă bine cu un tel.
Adăugați 2 căni de făină, sare și coajă de lămâie în amestecul de drojdie și amestecați până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare, ușor uns, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos. Formați aluatul în 8 bile egale.
Așezați pe o suprafață făinoasă și acoperiți ușor cu un prosop umed sau folie de plastic.
Lăsați să se odihnească 15 minute.
Aplatizați fiecare bucată la 1/2 inch grosime și așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Combinați 1 ou rămas și 1 linguriță de apă; periați blaturile de aluat cu spălarea ouălor și presărați cu semințe de mărar.
Lăsați să crească 30 de minute.
Coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.