Chifle calde cu lămâie și ghimbir

Chifle calde cu lămâie și ghimbir
Lemon and Ginger Hot Cross Buns este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 314 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este perfect pentru Paște. Un amestec de zahăr pudră, coajă de lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Lemon-Cherry Hot Cross Buns pentru # SundaySupper, Fierbinte Cruce Chifle, și Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună laptele, 1/2 cană zahăr granulat, drojdia, coaja de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 5 minute pentru ca drojdia să se dizolve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
3
Adăugați făină, sare, nucșoară, scorțișoară și 1/2 cană de ghimbir. Cu atașamentul cârligului de aluat, frământați până când aluatul nu se mai lipeste de partea bolului și este elastic, aproximativ 5 minute. Ungeți un alt castron mare cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți ușor cu folie de plastic; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră 30 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Împărțiți aluatul în 15 bucăți egale. Formați fiecare piesă într-o bilă; așezați în tigaie. Acoperiți ușor cu folie de plastic; lăsați să crească la loc cald aproximativ 45 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
6
Încălziți cuptorul la 177°. descoperiți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când chiflele sunt maronii aurii și sună goale atunci când sunt bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
În cratiță mică, amestecați ingredientele glazurate. Gatiti la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand zaharul este dizolvat si glazura este groasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Periați glazura peste chifle calde. Se răcește aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
10
Într-un castron mic, bateți zahărul pudră și 1 lingură de suc de lămâie cu biciul. Folosind lingura sau punga de decorare, glazura de țeavă în formă de cruce deasupra fiecărui coc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GlazurăGlazură
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista