Chiffons Cu Bile De Unt
Unt Ball Chiffons este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci pecan, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Minge "Brânză" Cu Unt De Arahide, Unt de arahide "minge de brânză, și Unt de arahide "minge de brânză.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, untul de cremă și zahărul cofetarilor până la lumină și pufos. Bateți în amestecul de budincă, apă și vanilie. Adăugați treptat făină. Se amestecă nucile și bomboanele tocate.
Locul 2 în. în afară de foile de copt negrase.
Se coace la 325 CP timp de 12-15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește timp de 3 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.