Chicken Milano
Pui Milano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 671 calorii, 35g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3747 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, smântână grea, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 86%. Rețete similare includ Chicken Milano, Paste De Pui Milano, și Pachet De Folie De Pui Milano.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mic, topiți untul; adăugați usturoi și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați roșiile și 3/4 cană de bulion de pui; creșteți la foc mediu și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de aproximativ 10 minute sau până când roșiile sunt fragede.
Se adaugă smântâna și se aduce la fierbere; agitare. Se fierbe la foc mediu până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Presărați puiul cu sare și piper pe ambele părți. Într-o tigaie mare la foc mediu, ulei cald și sotati puiul. Apăsați ocazional puiul cu o spatulă cu fante. Gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea se simte elastica si nu mai este roz in interior.
Transferați pe o placă; acoperiți și păstrați cald. Aruncați grăsimea din tigaie.
În aceeași tigaie, la foc mediu, aduceți 1/4 cană de bulion de pui la fiert; amestecând sucurile de tigaie. Reduceți ușor și adăugați la sosul de smântână; amestecați busuiocul și reglați condimentele după gust.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați fettuccine și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; se scurge, se transferă într-un castron și se aruncă cu 3 până la 4 linguri de sos.
Tăiați fiecare piept de pui în 2 până la 3 felii diagonale. Reîncălziți ușor sosul dacă este necesar.
Transferați pastele în farfurii de servire; se acoperă cu pui și se acoperă cu sosul de smântână; servi.