Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură)

Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură)
Chicago carne de vită italiană (stil Pot Roast) este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1333 calorii, 91G de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.09 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 de ore și 25 de minute. Un amestec de usturoi, vin, usturoi granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură), Hoagies De Carne De Vită Italiană În Stil Chicago, și Aragaz lent Chicago-stil italian de carne de vită și cârnați combo-uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru friptura în oală: poziționați un suport în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Presărați liber întreaga friptură cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Se rumenesc friptura pe toate părțile până se rumenesc și se caramelizează; reduceți căldura dacă grăsimea începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Transferați friptura pe o farfurie și reduceți focul la mediu.
6
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, până abia începe să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați condimentele italiene și ardeiul roșu zdrobit și sotati până la parfum, încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
8
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Degajează cu vinul roșu și gătește până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați în stoc și cimbru și aduceți la foc mic. Reglați condimentul jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Așezați friptura înapoi în oală cu orice sucuri acumulate și introduceți-o în cuptor. Gatiti friptura, rotind la fiecare 30 de minute, pana cand este foarte frageda, 3 3 1/2 pana la 4 ore. Creșteți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Transferați friptura pe o tăietură și cort cu folie. Se strecoară jus - ul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol și se întoarce înapoi în oală. Aduceți la foc mic și reglați condimentul, dacă este necesar. După ce s-a răcit puțin, trageți carnea în bucăți mai mici, reveniți la jus redus și rezervați până când sunteți gata să construiți sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Pentru ardeii dulci: aruncați fâșiile de ardei cu uleiul de măsline, usturoiul granulat și puțină sare și piper pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Coaceți, amestecând la jumătate, până când este mai deschis la culoare și moale, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Puneți niște carne de vită pe o rolă, apoi niște ardei dulci și apoi niște Giardiniera fierbinte de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fierbinte GiardinieraFierbinte Giardiniera
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Se toarnă un vas mic de jus redus. Luați întregul sandwich și dunk rapid în jus fierbinte. Folosind două mâini, du-te naibii în oraș.
1
Combinați 2 căni de apă și sarea într - un vas de sticlă sau nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați morcovii, conopida, serranos, usturoiul, țelina și ardeii grași în apa sărată și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Scurgeți și clătiți legumele. Într-un castron curat, amestecați împreună uleiul de canola cu oregano și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați legumele și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Giardiniera va primi doar mai bine cu timpul. După cel mult 2 zile în castron, puteți așeza în borcane de zidărie etanșe la aer și păstrați la frigider cel puțin 2 până la 3 săptămâni. Face 3 până la 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Din bucătăriile Food Network; după teste suplimentare și pentru a asigura cele mai bune rezultate, această rețetă a fost modificată față de ceea ce a fost în episodul real.
DificultateExpert
Gata În21 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista