Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură)

Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură)
Chicago carne de vită italiană (stil Pot Roast) este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1333 calorii, 91G de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.09 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 de ore și 25 de minute. Un amestec de usturoi, vin, usturoi granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Chicago Carne De Vită Italiană (Stil Friptură), Hoagies De Carne De Vită Italiană În Stil Chicago, și Aragaz lent Chicago-stil italian de carne de vită și cârnați combo-uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru friptura în oală: poziționați un suport în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Presărați liber întreaga friptură cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Se rumenesc friptura pe toate părțile până se rumenesc și se caramelizează; reduceți căldura dacă grăsimea începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Transferați friptura pe o farfurie și reduceți focul la mediu.
6
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, până abia începe să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați condimentele italiene și ardeiul roșu zdrobit și sotati până la parfum, încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
8
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Degajează cu vinul roșu și gătește până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Adăugați în stoc și cimbru și aduceți la foc mic. Reglați condimentul jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Așezați friptura înapoi în oală cu orice sucuri acumulate și introduceți-o în cuptor. Gatiti friptura, rotind la fiecare 30 de minute, pana cand este foarte frageda, 3 3 1/2 pana la 4 ore. Creșteți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Transferați friptura pe o tăietură și cort cu folie. Se strecoară jus - ul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol și se întoarce înapoi în oală. Aduceți la foc mic și reglați condimentul, dacă este necesar. După ce s-a răcit puțin, trageți carnea în bucăți mai mici, reveniți la jus redus și rezervați până când sunteți gata să construiți sandvișurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Pentru ardeii dulci: aruncați fâșiile de ardei cu uleiul de măsline, usturoiul granulat și puțină sare și piper pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Coaceți, amestecând la jumătate, până când este mai deschis la culoare și moale, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Puneți niște carne de vită pe o rolă, apoi niște ardei dulci și apoi niște Giardiniera fierbinte de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fierbinte GiardinieraFierbinte Giardiniera
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2
Se toarnă un vas mic de jus redus. Luați întregul sandwich și dunk rapid în jus fierbinte. Folosind două mâini, du-te naibii în oraș.
1
Combinați 2 căni de apă și sarea într - un vas de sticlă sau nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați morcovii, conopida, serranos, usturoiul, țelina și ardeii grași în apa sărată și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Scurgeți și clătiți legumele. Într-un castron curat, amestecați împreună uleiul de canola cu oregano și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați legumele și amestecați pentru a combina. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Giardiniera va primi doar mai bine cu timpul. După cel mult 2 zile în castron, puteți așeza în borcane de zidărie etanșe la aer și păstrați la frigider cel puțin 2 până la 3 săptămâni. Face 3 până la 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Din bucătăriile Food Network; după teste suplimentare și pentru a asigura cele mai bune rezultate, această rețetă a fost modificată față de ceea ce a fost în episodul real.
DificultateExpert
Gata În21 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista