Chibrituri De Cartofi Dulci
Chibriturile de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 176 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, boia de ardei, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Chibrituri De Cimbru De Alune, Broccoli Matchsticks și salată de Kale, și Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Începeți prin a pune uleiul, ierburile și usturoiul într-o oală cu fund greu la foc mediu. Aduceți uleiul până la 365 de grade F, apoi îndepărtați ierburile și usturoiul cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie. Acestea ar trebui să fie frumos și crackly în acest stadiu. Rezervă pentru garnitură.
Folosind o mandolină, tăiați cartofii dulci în bețe de chibrit. Puneți într-un castron mare de apă cu gheață pentru a îndepărta orice amidon. Înmuiați câteva minute și clătiți cu apă rece proaspătă până când se limpezește.
Scurgeți bețele de chibrit și uscați-le într-un prosop de bucătărie, pentru a îndepărta cât mai multă apă. Se prăjesc în ulei de 365 grade F, în loturi mici, până când sunt crocante și aurii, 2 până la 3 minute.
Transferați pe conuri de hârtie, odihnindu-vă în cupe și condimentați cu amestec de condimente Cajun. Cojiți căței de usturoi și presărați peste bețe de chibrit împreună cu ierburile prăjite înainte de servire.
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron mic.