Chex Fără Gluten, Fără Gluten, Fără Gluten, Fără Gluten, Fără Gluten
Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 158 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cereale, alune, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Baton de granola cu unt de migdale moale și masticabil fără Gluten PLUS un cadou de fulgi de ovăz Chex fără Gluten, Snickerdoodle Fără Gluten Chex Mix, și Amestec Italian Chex Fără Gluten.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 de grade F. Se pulverizează două tigăi de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele până când sunt acoperite uniform.
Se întinde în tigăi într-un singur strat.
Coaceți 20 până la 22 de minute sau până se rumenesc.
Se întinde pe hârtie cerată pentru a se răci, aproximativ 15 minute. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.