Chewies De Zahăr Brun

Chewies De Zahăr Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Chewies de zahăr brun. O porție conține 203 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Un amestec de extract de vanillan, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Zahăr Crusted Ginger Chewies, Rolling Stones Brown Sugar Cupcake cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Prăjituri cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-o cratiță mică, topiți untul. Opriți focul, adăugați zahărul brun și amestecați până se omogenizează. Se amestecă oul. Se amestecă împreună făina și praful de copt și se amestecă în amestecul de zahăr brun. Se amestecă vanilia și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace 20 de minute. Când se răcește, praful de sus cu o cernere a zahărului cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista