Chevrettes la Vanille et Coco (creveți tahitieni în nucă de cocos-van

Chevrettes la Vanille et Coco (creveți tahitian în nucă de cocos-van ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $ 4.84 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 435 calorii. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pene de tei, fasole de vanilie tahitiană, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Orez cu nucă de cocos și creveți (Arroz Con Coco y Camarones), Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Cremă de nucă de cocos Pops (flexibil De Coco) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio