Cherry și Peach Galette

Cherry și Peach Galette
Nevoie de un garnitură vegetariană? Cherry și Peach Galette ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 644 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Un amestec de zahăr, ienibahar măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Galette, Peach Galette, și Peach Galette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu 1 lingură de unt. Desfaceți 1 foaie de patiserie cu puf pe o suprafață înmuiată. Bateți oul cu 1 lingură de apă și periați peste aluat. Desfaceți cealaltă foaie de patiserie cu puf și așezați-o deasupra; apăsați foile împreună cu un știft, apoi rulați într-un pătrat de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se transferă pe foaia de copt pregătită și se dă la frigider până se întărește, aproximativ 30 de minute. (Refrigerați spălarea ouălor rămase pentru periajul galetei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Combinați zahărul, ienibaharul, vanilia, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un bol mare; transferați 2 linguri de amestec într-un bol mic și puneți deoparte pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați cireșele, piersicile și 3 linguri de făină în amestecul de zahăr rămas și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Tăiați marginile patiseriei cu o roată de pizza sau un cuțit ascuțit pentru a face o rundă de 12 inci. Puneți amestecul de cireșe în centru, lăsând o margine de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Tăiați restul de 1 lingură de unt în bucăți mici și împrăștiați deasupra. Îndoiți marginile de patiserie peste umplutură, plisând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Coaceți Galeta până la puf și auriu, aproximativ 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți Galeta din cuptor, periați crusta cu spălarea rezervată a ouălor și presărați cu amestecul de zahăr rezervat. Întoarceți Galeta la cuptor și coaceți până când sucurile se îngroașă și patiseria este gătită, încă 30 până la 45 de minute (în funcție de suculența cireșelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească cel puțin 10 minute, astfel încât seturile de umplere.
10
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista