Cherry și Peach Galette
Nevoie de un garnitură vegetariană? Cherry și Peach Galette ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 644 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Un amestec de zahăr, ienibahar măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Galette, Peach Galette, și Peach Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu 1 lingură de unt. Desfaceți 1 foaie de patiserie cu puf pe o suprafață înmuiată. Bateți oul cu 1 lingură de apă și periați peste aluat. Desfaceți cealaltă foaie de patiserie cu puf și așezați-o deasupra; apăsați foile împreună cu un știft, apoi rulați într-un pătrat de 14 inci.
Se transferă pe foaia de copt pregătită și se dă la frigider până se întărește, aproximativ 30 de minute. (Refrigerați spălarea ouălor rămase pentru periajul galetei.)
Combinați zahărul, ienibaharul, vanilia, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un bol mare; transferați 2 linguri de amestec într-un bol mic și puneți deoparte pentru stropire.
Adăugați cireșele, piersicile și 3 linguri de făină în amestecul de zahăr rămas și aruncați.
Tăiați marginile patiseriei cu o roată de pizza sau un cuțit ascuțit pentru a face o rundă de 12 inci. Puneți amestecul de cireșe în centru, lăsând o margine de 2 inci.
Tăiați restul de 1 lingură de unt în bucăți mici și împrăștiați deasupra. Îndoiți marginile de patiserie peste umplutură, plisând după cum este necesar.
Coaceți Galeta până la puf și auriu, aproximativ 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Scoateți Galeta din cuptor, periați crusta cu spălarea rezervată a ouălor și presărați cu amestecul de zahăr rezervat. Întoarceți Galeta la cuptor și coaceți până când sucurile se îngroașă și patiseria este gătită, încă 30 până la 45 de minute (în funcție de suculența cireșelor).
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească cel puțin 10 minute, astfel încât seturile de umplere.
Fotografie de Andrew Purcell